Suami Henjut Adik Ipar Ketika Isteri Tidur

Isteri sedang tidur suami paksa adik ipar buat projek dalam kejadian di sebuah rumah di Kampung Seria Jaya 2, Setapak, di sini, sejak dua minggu lalu.

Lebih memalukan kejadian itu berlaku ketika isteri tidur bersama dengan mangsa serta suspek sekali gus menunjukkan lelaki terbabit tidak gentar jika perbuatan itu diketahui oleh penghuni kediaman itu.

Menurut sumber polis, adik ipar suspek sering berkunjung ke rumah itu terutama ketika cuti sekolah kerana mahu membantu menjaga anak saudaranya yang masih kecil.

“Namun, ketika mereka tidur bersama, secara tiba-tiba suspek berusi 30 an membuka seluar serta menutup mulut mangsa supaya tidak membuat bising.

“Walaupun isteri berada di sebelah, suspek tetap melakukan perbuatan terkutuk itu dengan merogol mangsa tanpa belas ihsan,” katanya.

Katanya, selepas kejadian itu, suspek yang bekerja sendiri menggugut mangsa supaya tidak menceritakan kejadian terbabit kepada orang lain.

“Suspek memberitahu akan membunuh seluruh keluarga mangsa jika perbuatan terbabit diketahui oleh orang lain menyebabkan mangsa ketakutan.

“Namun, bimbang kejadian sama berulang, mangsa yang masih bersekolah menceritakan perkara itu kepada kakak untuk tindakan lanjut.

Kakak mangsa membawa gadis berkenaan ke hospital untuk pemeriksaan kesihatan sebelum membuat laporan di Pondok Polis Hospital Kuala Lumpur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *